Continutul acestei pagini de internet apartine REICONSULTO SRL, (CUI: 16557599; Reg. Com. J08/ 1497/2004 avand sediul in Brasov, str. Plevnei nr 23) si este protejat de legea drepturilor de autor. Este interzisa reproducerea sau folosirea imaginilor de pe pagina web www.lifecoaching.com.ro , fara acordul in scris al proprietarului paginii web, acestea fiind realizate/ create de autor si de fotograful Bibo Eugen. Orice incalcare poate constitui infractiune si va fi urmarita si raportata autoritatilor.

Mentionam ca pagina web este un site de prezentare, nu unul commercial, astfel produsele pe care le puteti comanda pe acest site sunt limitate la cartea “Reiki, Universul te iubeste”, autor Simon Eniko si la cateva creatii pe matase ale artistei Simon Eniko.

Modalitate de comanda
Comandand produsele de pe acest site consideram ca a-ti laut la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Puteti comanda cartea “Reiki, Universul te iubeste”, autor Simon Eniko si articole pictate pe matase de catre artista Simon Eniko) de pe www.lifecoaching.com.ro prin e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la fax 0268414808. Comanda Dvs. se considera valabila numai dupa ce va confirmam in scris, prin e-mail/ fax, disponibilitatea produselor, confirmarea va avea semnatura si stampila. Pentru a comanda produse  de pe www.lifecoaching.com.ro trebuie sa aveti adresa de livrare in Romania.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre Dvs. doar daca expedierea noastra se realizeaza cu peste 7 zile lucratoare intarziere fata de termenul specificat in confirmarea comenzii, cu exceptia situatiilor de forta majora. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si trimisa cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului comandat. In cazul in care Dvs ati efectuat deja atunci vi se vor returna banii, in maxim 30 de zile lucratoare din momentul primirii produsului neacceptat de catre Dvs, conform optiunii de plata specificat de Dvs. in cererea de renuntare a comenzii.

Finalizarea comenzii presupune obligatia Dvs., in calitate de client/ cumparartor, de a ridica de la posta coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia. In cazul reintoarcerii coletului la expeditor, indiferent de motiv, Dvs./ clientul este obligat sa plateasca returul si valoarea comenzii in avans daca mai doreste coletul sau daca solicita orice alta comanda. Reiconsulto SRL are dreptul de a solicita despagubiri si de a refuza comenzi viitoare.

Modalitati de plata
Plata produsului/  produselor comandate se poate efectua astfel:
- ramburs la primirea comenzii;
- in avans prin virament in cont, in baza confirmarii comenzii si facturii emise de Reiconsulto SRL.
In cazul platii in avans va rugam sa ne trimiteti o copie a transferului/ un extras prin e-mail sau fax.

Legea 51/2003, RETURNAREA PRODUSELOR

In conformitate cu prevederile Legii 51/ 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta se acorda Dvs./cumparatorului ca in conditiile actului normativ mentionat sa aveti dreptul de a returna produsele comandate si achitate in termen de 5 zile lucratoare de la primirea acestor produse fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului doar daca produsele nu au suferit deteriorari. Atunci cand vom considera ca actiunea de returnare a cumparatorului au fost cu rea-vointa, Axiterra Sales SRL are dreptul sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare si de a refuza ulterior onorarea altor comenzi.

Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti email la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in care sa furnizati urmatoarele date: numele in clar al organizatiei care face sugestia/sesizarea, sediul social, telefon, e-mail; numele si prenumele in clar al persoanei delegate din partea organizatiei care face sugestia/sesizarea pentru urmarirea rezolvarii sugestiei/sesizarii si semnatura acesteia; descrierea sugestiei/sesizarii clientului; descrierea solicitarii organizatiei in legatura cu sugestia/sesizarea, semnatura persoanei si data repartizarii.

In baza sesizarii/ reclamatiei se va decshide un dosar al reclamatiei care trebuie sa contina:
a)    reclamatia clientului completata pe formularul Sugestii si sesizari
b)    planul si programul de derulare a investigatiilor
c)    raportul de constatare al responsabilului de tratare a reclamatiei (sesizarii) care inchide programul de investigatii
d)    nota privind masurile propuse pentru rezolvarea reclamatiei (sesizarii)
e)    raspunsul la reclamatie (sesizare) adresat organizatiei care a depus sesizarea
Raspunsul la reclamatie trebuie sa contina:
a)    identificarea organizatiei care a depus sesizarea
b)    textul reclamatiei (sesizarii)
c)    raspunsul dat de catre Axiterra Sales SRL
d)    numarul si data de inregistrare al reclamatiei la organizatia care face sesizarea (optional)
-    numarul si data de inregistrare al reclamatiei (sesizarii) din Registrul Evidenta reclamatiilor
-    numarul si data de inregistrare a raspunsului la reclamatie din Registrul Evidenta reclamatiilor
e)    semnatura responsabilului de tratare a reclamatiei.
Raspunsul la reclamatie se intocmeste in cel mult 7 zile lucratoare de la sesizare in doua exemplare, cu urmatoarea destinatie:
a)    primul exemplar se elibereaza organizatiei care a depus sesizarea;
b)    al doilea exemplar se arhiveaza la Dosarul reclamatiei;
Responsabilul de tratarea reclamatiei (sesizarii) este administratorul societatii.

Pretul produselor
Pretul cartii este afisat pe site si este fix. Pretul picturilor pe matase difera in functie de dimensiune, colectie si tip de picture, acestea fiind unicat pretul lor se comunica la cerere si individual. Reiconsulto SRL livreaza la comanda doar o singura carte sau produse unicat astfel nu aplica reduceri de pret la comenzi. Reiconsulto SRL nu este platitoare de TVA, astfel pretuile communicate sunt preturi finale.
Preturile nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, aceste costuri fiind comunicate la confirmarea comenzii.
 
Livrarea produselor
Livrarea produselor se realizeaza prin Posta Romana/ Curier Rapid. Durata transportului este de 5-10 zile lucratoare din momentul expedierii si expediem doar pe teritoriol Romaniei. In cazul in care ne aflam in imposibilitatea de a va livra comanda din vina pentru ca nu sunteti la adresa mentionata, nu puteti fi contactat sau nu va prezintati sa ridicati coletul de la Posta Romana etc., comanda va fi anulata. Cumparatorul are obligatia sa ofere date corecte de livrare si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare.

Costuri informative in cazul trasportului asigurat de Posta Romana:
- la comenzi cu valoare intre 1-100 lei: 7 lei
- la comenzi cu valoare intre 101-300 lei: 5 lei
- la comenzi cu valoare peste 301 lei: gratuit

Costuri informative in cazul trasportului asigurat de Fun Curier sau DPD:
- la comenzi cu valoare intre 1-100 lei: 24 lei
- la comenzi cu valoare intre 101-300 lei: 15 lei
- la comenzi cu valoare peste 301 lei: gratuit

Clauza de confidentialitate si Legea 677/ 2001
Atat Reicosnulto SRL cat si cumparatorul au obligatia de a pastra confidentialitatea asupra datelor furnizate.
Reiconsulto SRL va solocita doar urmatoarele date de la cumparator: nume si prenume, adresa completa si corecta, cod postal, serie si numar CI, numar telefon si adresa e-mail, fara sa ceara CNP sau alte informatii cu caracter personal. Va folosi datele personale furnizate de cumparator doar in scopul livrarii produselor comandate, pentru contactarea cumparatorului, pentru emiterea facturii si pentru a-l anunta pe cumparator despre diverse evenimente legate de produsele achizitionate (vernisaje, lansari etc.) sau prezentarea de noi produse/ servicii sau studii realizate de Reiconsulto SRL. La solicitarea cumparatorului datele sale de contact pot fi modificate sau vor fi sterse din adresele care sunt evidenta Reiconsulto SRL.

Reiconsulto SRL administreaza in conditii de siguranta datele furnizate de cumparatori, in conformitate cu Legie nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu Legia nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. In cazul in care cumparatorul refuza oferirea informatiilor solicitate apare imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Reiconsulto SRL nu a creat o baza de data on-line, nu a creat optiunea de abonare la circulare si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nedorite. Societatea nu vinde, nu schimba sau nu inchiriaza datele furnizate de cumparatori catre terti. Societatea poate dezvalui datele cumparatorilor catre terti doar daca acest lucru este in conformitate cu legislatia actuala: conformarea la rigorile legii; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Reiconsulto SRL, actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei cumparatorilor.  
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date care sunt necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Forta majora
Forta majora apara de raspundere partea care o invoca. Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maxim 10 zile lucratoare de la aparitie.

Continutul acestei pagini de internet apartine Reiconsulto SRL, (CUI: 16557599; Reg. Com. J08/ 1497/ 29.06.04.) avand sediul in Brasov, si este protejat de legea drepturilor de autor. Este interzisa reporudecerea sau folosirea imaginilor de pe pagina web www.lifecoaching.com.ro, fara acordul in scris al proprietarului paginii web, acestea fiind realizate/ create de autor si de fotograful Bibo Eugen. Orice incalcare poate constitui infractiune si va fi urmarita si raportata autoritatilor.